28 september 2010

windows

Vandaag weinig werk verzet.De computer is in onderhoud bij Click & Fit. Windows kon niet worden opgestart. Nu zit ik zonder vertaler, zonder Photoshop, zonder bestanden en zonder werk. Hopelijk is het snel verholpen ...
Een grijs breedbeeld-beeldscherm is nog wel een wens van me trouwens ... en dan het liefst 2 naast elkaar. {Voor de symmetrie in de woonkamer].

Gelukkig hebben we een externe harde schijf, waar we weken geleden :-) al onze bestanden hebben opgeslagen. Meteen maar geïnformeerd naar backup-software. Automatisch backup van je bestanden via bijvoorbeeld KPN kost 5 euro per maand. Maar nou schijn je voor 50 euro automatische backup-software te kunnen kopen. De nieuwste editie is besteld door Click en Fit. En door mij. Want je zal maar al je Photoshop bestanden en lagen kwijt zijn. Of je folder. Of zo.Dat kost je je een paar uur slaap, zelfs zonder losse eindjes ... (zie artikel hieronder).

P.S. Je kunt op de afbeelding klikken voor een leesbare versie.

Lekker geslapen?

Na het lezen van onderstaande tekst (die komt van Taco Oosterkamp) kan ik melden dat er geen losse eindjes in mijn hoofd zitten. Mocht jij nog twijfelen, dan zal onderstaand artikel heel verhelderend en slaapverwekkend werken.

Heb je vannacht lekker geslapen? Op de één of andere manier is dat best een zinnige vraag. Als je te weinig slaap krijgt, wordt je niet alleen chagrijnig, maar gaat dat ook ten koste van je werkplezier en productiviteit. Je brein is er nou eenmaal niet voor gemaakt om volcontinue op hoge toeren te werken. Des te vreemder dat het juist je eigen gedachten kunnen zijn die je uit je slaap houden. Ik pretendeer niet dat we dat 100% voor je op kunnen lossen, maar sinds ik zelf Getting Things Done ging gebruiken lig ik nooit meer wakker van alle 'losse eindjes' in m'n hoofd. Die zijn er namelijk niet meer. Slaap lekker vanavond, Taco Oosterkamp

Hoe je ’s nachts weer lekker slaapt


Reserveer jouw plek!

zaterdag 6 november vindt de 2e WordCampNL plaats bij Seats2Meet in Utrecht.

Vorig jaar was de eerste WordCampNL een groot succes. Er waren 170 mensen aanwezig. Met maximaal 200 plaatsen waren we dus bijna uitverkocht. Er waren verschillende presentaties o.a. van Lorelle VanFossen en Liz Strauss. Ook dit jaar hebben we weer een aantal buitenlandse gasten. Adii onder ander van WhooThemes gaat een presentatie geven. Een andere spreker is John O'Nolan lid van het Core WordPress UI team. Meerdere bekende Nederlandse WordPress/SEO sprekers als Coen Jacobs en Roy Huiskes. Er gaan nog een aantal bekende namen volgen, kijk op WordCampNL.org

Er is een gezamenlijk ochtend programma waar presentaties worden gegeven die door iedereen goed zijn te volgen. In de middag is er een opsplitsing afhankelijk van je expertise/kennis. Er is een programma voor Beginner, Designer en Code Wizard met voor ieder een aantrakkelijk programma.

Met het aantal inschrijvingen zitten we nu al bijna op de helft. Er zijn maar 200 plekken beschikbaar in de centrale ruimte. De verwachting is dat we dit jaar uitverkocht raken. Reserveer daarom nu jouw plek.

Meer informatie over de registratie op http://wordcampnl.org/registratie/
We zien je graag op 6 november in Utrecht bij Seats2Meet.

WordCampNL Button 125x125
Enthousiaste groet,
WordCamp Nederland



YES! TICKET IS MIJN MAILBOX BINNEN GEKOMEN!!


http://bp-tricks.com/

27 september 2010

een hele onderneming

Deze week de inschrijving in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel ontvangen. TOP-DESIGN staat vanaf nu ingeschreven onder het nummer 50898418 bij de KvK Oost Nederland. Met als ultieme doel: registratie bij http://www.wpontwerpers.nl/

25 september 2010

brochure MALVA

Dit is 'm dan geworden. De brochure voor MALVA-administraties.
Met daarin de algemene voorwaarden, een beschrijving van de produkten en de kosten-structuur. Wat kleur betreft en gebruik van afbeeldingen/logo's: Less is more (zakelijk)!  Een volgende stap is de digitalisering van werkgevers- en werknemerskaart. Zodat de klant heel gemakkelijk de benodigde gegevens online kan invullen en versturen.

een juweeltje

Om je WordPress theme extra of andere functionaliteiten te geven moet je in de PHP code duiken. En dan is het handig als je weet in welk bestand je de code moet plaatsen (er zijn meer dan 300 bestanden  volgens mij) en vervolgens ook nog zoeken welke haak je moet gebruiken.
Vandaag op WordPress Dimensie kwam ik een berichtje tegen over snippets. Een juweeltje! Snippets zijn eigenlijk gewoon stukjes code. Voor als je het lastig vindt om zelf de code te bedenken. Nu een kant-en-klaar stukje code mét uitleg (wat doet de code) en ook meteen duidelijk in welk bestand je de snippet moet plaatsen. Hartstikke gemakkelijk!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zelf gaan we aan de gang met een speciale archief-pagina. Daarvoor moet ik een andere stylesheet maken (code aanbrengen in custom-page.php). De snippet:  

letters gekocht


Vandaag voor de eerste keer op Envato's markt geweest. Wat ik daar heb gedaan? Letters in glas-format aangeschaft. Naam: Elegant Glass Text Effects, kijk maar op deze pagina van Webtreats
Met mij hebben nog ruim 2.600 anderen dit lettertype gekocht (prijs $5). Leuk om te gebruiken als lettertype voor bijvoorbeeld een sieraden-website.Wanneer je op de afbeelding hiernaast klikt verschijnen ze in groter formaat. Die onderste vind ik zo mooi!









23 september 2010

10 tips

voor creativiteitsontwikkeling






1. Notitieboekje paraat
Hou altijd een klein notitieboekje op zak en noteer ideeën die spontaan opborrelen. Wat je aandacht geeft… groeit!
2. Mindfood
Zorg voor voedsel voor de geest: lees over de meest uiteenlopende onderwerpen, reis, ontmoet mensen met andere idealen en waarden en gebruik de zintuigen actief.
3. Denk open minded
Stel je oordeel uit en stimuleer een creatieve houding. De toepassing van de regel “uitstel van oordeel” betekent dat je met een open mind kijkt naar alle mogelijke ideeën. De gekste ideeën zijn vaak een opstapje naar weer een ander idee.
4. Relaties leggen
Leg relaties tussen problemen, vragen, kansen uit verschillende velden. Hoe zou een wetenschapper hier mee omgaan? Wat kan ik gebruiken uit de wereld van de sport? De ruimtevaart? De natuur? Etc.
5. To do list
Stel een lijst op met onderwerpen, vragen en problemen en vul die constant aan. Alles afwerken is onmogelijk, daarvoor is één mensenleven veel te kort. Vergeet niet te scoren door ideeën af te werken en uit te voeren.
6. Ideeënquota
Creativiteit is niet meetbaar, dus maak het meetbaar door in aantallen of in tijd te denken. Bedenk 100 ideeën of  4 concepten of  7 oplossingen.
7. Verbeelding
Maak een zo levendig mogelijke beeldende voorstelling van de probleemsituatie. Doe het met beelden en zet niets op papier. De oplossing verschijnt zo op je innerlijke beeldscherm.
8. Ochtendcreativiteit
Blijf ’s ochtends eens langer in bed en maak gebruik van je ochtendcreativiteit om presentaties voor te bereiden, problemen fris te bekijken of verhalen te schrijven. Relax!
9. Wandeling
Einstein maakte lange wandelingen. Denk al wandelend na, want dat kalmeert de geest en stimuleert de verbeelding.
10. Doorbreek gewoontes
Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan? Zorg dat je maandelijks minimaal iets nieuws kunt noemen.

* Een bewerking van praktische tips uit Brainstormen, het ultieme Handboek, Koen de Vos door Sabine Mur

22 september 2010

WWW.

Vandaag voor de nieuwe website www.top-designer.nl

- API-key opgehaald
- De plugin Maintenance mode geactiveerd
- Tekstopmaak en layout gemaakt  voor deze "pagina is in onderhoud"
- Een eigen 404-pagina-layout gemaakt
   [THESIS title, content en default verwijderd in OpenHook plugin]
   Hiervoor eerst wat inspiratie opgedaan
- In Photoshop een afbeelding (PNG) klaargezet als achtergrond voor deze 404-pagina.
- Permalinks (instelling alleen op naam of ook format op datum?) bekeken.
- Een Google email (Gmail) adres gekoppeld aan info@top-designer.nl zodat alle post, gestructureerd met label, binnenkomt in mijn mailbox.

Info: het nut van een 404-pagina

Lees jij snel?


Trainingsbureau Effectivitijd heeft een online snelleestool ontwikkeld. Deze gratis applicatie leert mensen sneller te lezen vanaf het beeldscherm. Bovendien is het een uitstekende manier om de hoeveelheid prints te verminderen.
De applicatie helpt om met een constante en uitdagende snelheid van het beeldscherm te lezen. Verder word je uitgedaagd om meerdere woorden tegelijk te lezen. Dit is de eerste versie van de snelleestool. 



WordPress Plugin Maintenance Mode

Vandaag de plugin "website in aanbouw" klaargezet voor de volgende website die we gaan bouwen. Weer een WordPress-variant natuurlijk. Maar ook een heel speciale! Het wordt namelijk een website voor mijzelf, mijn eigense.

Vanaf 1 oktober a.s. staat TOP-DESIGN officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ahum. Nieuwsgierig geworden of wil je gewoon weten wat je met deze plugin allemaal kan? Kijk dan maar eens hier.

Het begin is weer gemaakt. Nog 39 dagen, 23 hours en 14 minutes to go. De streefdatum voor oplevering van deze site is namelijk 1 november a.s.

21 september 2010

AKISMET

Free Api Key
voorwaarden nog eens goed doornemen wat betreft persoonlijk / commercieel gebruik. In de test- en ontwerpfase is www.top-designer.nl nog een persoonlijke website maar daarna vallen we onder de categorie 5 dollar per maand wellicht.

SEO voor beginners


http://www.html-site.nl/seo-voor-beginners

20 september 2010

verveling?

kan altijd nog gaan breien, maar voorlopig zijn we hiermee wel even zoet ....











WordPress is één van de meest populaire blogging platforms van vandaag de dag. En dat heeft een goede reden. 
Het is krachtig genoeg om een complete CMS worden, heeft elke functie waarvan een blogger droomt (ingebouwd in het thema of beschikbaar via plugins of aangepaste functies). Bovendien is het isgratis en open source. Maar alhoewel WordPress ongelooflijk krachtig en eenvoudig te gebruiken is op het meest elementaire niveau, kan het toch ook vrij snel behoorlijk ingewikkeld worden. Daarom meer dan 300 bronnen om te helpen bij WordPress, voor beginnende en gevorderde WordPress-gebruikers. Van premie en gratis thema's, plugins tot WP hacks en alles wat daar tussen ligt. 


Nog niet genoeg dan kun je altijd nog verder graven op deze site: digging into wordpress

WordPress Plugin Gravity Forms

Deze plugin is niet gratis. Persoonlijk ken ik deze niet maar zou 'm best eens willen testen. De prijs varieert tussen de 39 dollar = € 30 (voor één site) en 199 dollar = € 152 (voor een onbeperkt aantal sites, bedoeld voor developers). Met diverse add-ons, waaronder Mailchimp. 

Google Chrome

Aan deze kant gebruik ik Google Chrome als browser. Google Chrome start razendsnel op, laadt webpagina's in een oogwenk en zoekt rechtstreeks vanuit de adresbalk op Internet. Voor Windows XP, Vista en 7. Persoonlijk ben ik ook weg van de bladwijzers. Ook   geïnteresseerd? Kijk dan op deze site voor een gratis cursus.

19 september 2010

dit jaar ...

WordPress Plugin Sharedaddy

Hele mooie social icons. Te gebruiken op de indexpagina of onder berichten (posts). Alleen jammer dat de icons niet verschijnen onder de verkorte berichten (teasers) en de nederlandse vertaling nog ontbreekt. meer info



op de afbeelding klikken voor vergroting


WordPress Plugin WPPtouch

voorbereid op de toekomst

op de afbeelding hieronder klikken voor vergroting

18 september 2010

WordPress Plugin Dummy Content

met één klik een volledig gevulde testsite. En ook heel gemakkelijk (weghalen van één vinkje) alle content weer te verwijderen.




op afbeelding rechts klikken voor vergroting

WordPress Plugin Events Manager Extended


Dit is nog mijn favoriete plugin voor tenthuis op Vlie.
Events. Eventueel ook digitale inschrijving voor activiteit met een max. aantal deelnemers.

















op afbeelding klikken voor vergroting

mijn favorieten
















MIJN FAVORIETE PLUGINS








  1. WordPress Akismet / WP Stats plugin 
  2. W3 Total Cache 
  3. Thesis OpenHook 
  4. WordPress Broken Link Checker 
  5. TinyMCE Advanced 
  6. Contact Form 7 
  7. Conditional CAPTCHA for WordPress 
  8. WP Email 
  9. WP Page Numbers 
  10. WP Print 
  11. Open in New Window Plugin 
  12. WordPress Plugin Dummy Content
  13. WordPress plugin Wassup 
  14. WordPress plugin Maintenance Mode 
  15. WP Archive-Sitemap Generator 
  16. HTML Page Sitemap 
  17. XML sitemap HTML 
  18. NextGEN Gallery
  19. Search Meter 
  20. The Future is Now! 
  21. 404 Notifier 
  22. Social Media Widget 
  23. DMS Guestbook 
  24. DMS Guestbook widget 
  25. Google Custom Search Plugin 
  26. Blogger Importer 
  27. Picasa Widget
  28. Events Manager Extended
  29. WordPress Sharedaddy
  30. WPtouch
  31. WordPress Breadcrumbs

WordPress plugin broken link checker


Soms krijg je gebroken links. Een pagina is verwijderd, vergeten een subdirectory, een site verhuist naar een ander domein. Waarschijnlijk veel van uw blog berichten bevatten links. Het is bijna onvermijdelijk dat na verloop van tijd een aantal van hen zal leiden tot een "404 Not Found" foutpagina. Duidelijk dat je niet wilt dat lezers klikken op een link die nergens toe leidt. Er is een plugin voor WordPress die je berichten (en pagina's) controleert en op zoek gaat naar gebroken links. En je even informeert als deze broken links gevonden worden.

Functies
  1. Detecteert links die niet werken en ontbrekende afbeeldingen. 
  2. controleert periodiek links in berichten, pagina's, opmerkingen en de blogroll. 
  3. Nieuwe en gewijzigde gegevens worden gecontroleerd ASAP. 
  4. Je ontvangt een melding op het dashboard als er problemen zijn gevonden. 
  5. Geeft je een lijst van alle links ooit geplaatst op uw site, met de mogelijkheid om te zoeken en filteren. 

continu


Zat net de eerste pagina van www.malva-administraties.nl te bekijken en begon te twijfelen of over het woord continu. Volgens mij moe(s)t er namelijk een e achter. Maar zowel het woord continu als continue schijnt voor te komen in onze nederlandse taal.



Continu of continue?

Hoort er een e te staan achter continu in een continu(e) proces van verbetering?

Nee. We schrijven de e in continu(e) alleen als we hem horen. Het is een continu proces, zonder e, omdat we bijvoorbeeld ook spreken van een nieuw proces (en niet van 'een nieuwe proces'). In (de) continue veranderingen staat wél een e; het is immers ook(de) nieuwe veranderingen.
Het bijvoeglijk naamwoord cru behandelen we op dezelfde manier: in cru gedrag krijgt crugeen -e (vergelijk goed gedrag); in een crue opmerking krijgt cru wel een -e (vergelijk een goede opmerking).
Veelvoorkomende combinaties met continu worden trouwens aaneengeschreven. Het Groene Boekje (2005) vermeldt continuarbeidcontinubedrijfcontinudienst encontinurooster.

Verwante kwesties:
chic of chique

Bron: denederlandsetaal.nl


Maar wat doen we dan met de zin: een continu veranderende wet- en regelgeving?  
Gewoon het woord continu vervangen door steeds wordt mijn voorstel aan opdrachtgever!

16 september 2010

Is het dat? Nee, wat. Wat? Ja, wat. O ...

Wanneer gebruik je wat en wanneer dat?

Je schrijft:

  • De man, die een lot wint.
  • Het huis, dat hij uitkiest.
  • Het eerste, wat hij uitgeeft.
  • Alles, wat hij wil kopen.
  • Er blijft maar weinig over, wat hij eerst voor ogen had.


Maar waarom? Waarom verwijs je de ene keer naar andere woorden met 'die', dan weer met 'dat' en ook nog met 'wat'? De regels erachter zijn best eenvoudig. Je leest ze hieronder.
Die 
Als het verwijst naar een zelfstandig naamwoord met 'de'. De man, bomen, computer, een lasso. Dit gaat eigenlijk altijd automatisch goed.
Dat 
Als het verwijst naar een zelfstandig naamwoord met 'het'. Het huis, bloemetje, toetsenbord, een paard.
Wat
Als het niet verwijst naar een zelfstandig naamwoord. Maar naar iets anders:
- het eerste, het beste, het raarste, het mooiste, het grootste, ... (dit is de overtreffende trap);
- alles, iets, niets, ooit, ergens, ... (dit zijn onbepaalde woorden);
- zinnen of delen van zinnen.

Het advies: Vergeet de opsomming die je hierboven las. De drie kenmerken van 'wat' hoef je niet te kennen. Want ... verwijs je niet naar een zelfstandig naamwoord? Dan is het altijd 'wat'!



door: Babette Bosman-Van Rietschote






15 september 2010

easy learning


Binnenkort weer aan de studie!? Op de tijd die jou het beste uitkomt. Met een keuze voor extra ondersteuning én als exclusief lid je hele leven toegang tot alle cursussen op afstand.

easy planning



Deze kalender (copyright afdeling WOS Harderwijk) is ideaal voor de (vakantie)-planning. Data op basis van het vakantierooster regio Midden.

Wanneer je op de afbeelding klikt met de muis krijg je een vergroot exemplaar.

uit quarantaine




Op www.sidn.nl kun je alles (nou ja, uitgebreid van alles) te weten komen over domeinregistratie. Ik las er zojuist dat vorige maand de 4 miljoenste .nl domeinnaam is geregistreerd. De meeste bedrijven hebben al een domeinnaam en willen deze natuurlijk bij verhuizing van het ene naar het andere hostingsbedrijf meenemen.

Voor een webdesigner is het makkelijk wanneer je bij het maken van een nieuwe website tijdelijk  in een proefomgeving kunt bouwen.Nou schijnt dat met WordPress wat moeilijk te wezen omdat de tijdelijke testnaam in 1001 databasetabellen wordt weggeschreven. Gelukkig is daar service & replace waarmee handmatig één en ander kan worden aangepast, alhoewel dit wel enige handenarbeid kost. Maar er is geen andere oplossing helaas. We zullen het ermee moeten doen.

klikken op afbeelding voor vergroting.

Je kunt een domeinnaam alleen aanvragen via een registrar van SIDN. De meeste registrars zijn hostingbedrijven, internetservice- of accessproviders. Maar ook steeds meer multinationals, merkenbureaus en reclamebureaus worden registrar. Deze bedrijven verschaffen anderen toegang tot het internet en houden zich bezig met het gebruiken van internet als communicatiemiddel. DataCT is mijn registrar.






Vandaag is de site www.top-designer.nl uit quarantaine gehaald gelukkig en wordt alles bij DataCT klaargezet. Deze URL /domeinnaam wordt nog niet gebruikt maar om toevallige bezoekers niet achter de schermen te laten kijken, voordat de site klaar is, is het handig om een index.html aan te maken met als teks hier komt top-designer binnenkort. Of een plugin hiervoor te installeren. De index.php kijkt naar de index.html als eerste pagina volgens mij. Maar dat gaan we nog even uit proberen. 

REMINDER
Binnenkort ook een voorlopig lijstje maken van de plugins die we graag standaard zouden willen hebben klaarstaan bij de installatie van een nieuwe WordPress site. 


TIP:
www.domeinorder.nl = een speciale veiling van domeinnamen die uit quarantaine komen. Deze duurt van maandag 09.00 uur tot dinsdag 14.00 uur


14 september 2010

onzichtbare tabellen enzo

Vandaag bezig met visitekaartjes, briefpapier (gewoon en special voor de facturering) en een flyer. Uiteindelijk gekozen voor het gebruik van Word-sjablonen. Heel gemakkelijk. Het document gewoon opslaan als sjabloon in plaats van Word-document. In het briefpapier heb ik wel (zonder kader en belijning maar wel gerasterd) onzichtbaar meerdere tabellen ingevoegd  waarin de adresvelden, aanhef etcetera easy kunnen worden ingevuld.
Als kop- en voettekst een afbeelding/logo toegevoegd, zodat deze niet verschuiven bij het gebruik van het sjabloon. Vanavond overleg met de opdrachtgever en dan kunnen we MALVA-administraties bijna afronden.

13 september 2010

Ideal plugin WordPress















Werkt met alle iDEAL Easy/Basic aansluitingen
  • Eenvoudige Integratie
  • Configuratie te beheren via Wordpress
  • Correcte verwerking orders
    Naadloze integratie met E-commerce meer info
en deze SHOPP plugin is wellicht ook interessant!
Meer info



12 september 2010

voor jong en oud!

Nieuwe cursus - Wordpress
hspace=5Wordpress heeft ons zelf enorm verrast. Het is ongelofelijk gebruiksvriendelijk en tegenwoordig ongetwijfeld de eenvoudigste manier om een website in te maken. De cursus is zo geschreven dat beginners, maar ook gevorderde websitebouwers aan de slag kunnen. Waar je in Joomla eerst nog voorbereidend werk hebt, kan je in Wordpress dadelijk aan de slag. Waar je in Dreamweaver alles nog zelf moet maken, zit in Wordpress alles reeds aan boord. Een absolute aanrader!

Bron: www.zelfstudie.be

Geen tijd of zin,  mail dan naar TOP-DESIGN. Wij maken uw website op basis van het WordPress THESIS-theme voor een vriendenprijs. De speciale aanbieding is geldig tot 1 december 2010.






11 september 2010

taal

Als je 't mij persoonlijk vraagt: liever een blij boek (en de nieuwe flow graag!)
Omdat je een boek kunt aanraken, voelen en aaien. Hieronder een leuk geschreven artikel over de totstandkoming van een boek van
Margriet Breet (schrijver) 


punt gezet!
"Het moment van de punt, als je weet dat dit het verhaal is waar het boek het mee moet doen. Niet meer, niet minder. Alle arbeid terugbracht tot een punt, een stip, een kloddertje inkt op een hoop. Hoe compact wil je het hebben..."

10 september 2010

e-reader in plaats van boek?



De prijs van e-readers daalt. De BeBook Club eReader die begin of midden oktober op de markt verschijnt, zal ‘ruim minder dan 200 euro kosten’, aldus Endless Ideas, het Nederlandse bedrijf dat achter de BeBook schuilgaat.

Deze e-reader heeft een eInk Vizplex-scherm van 6 inch (15,24 cm) met veel contrast. De resolutie van het scherm is 800 x 600 pixels. Je kunt dit scherm ook bij fel zonlicht lezen, maar het is onverlicht, dus in een donkere kamer moet je er wel een lampje op schijnen, net zoals met een echt papieren boek. De BeBook Club ondersteunt alle populaire e-boekformaten zoals pdf, ePub (met of zonder kopieerbeveiliging), doc, txt, html, djvu, mobipocket (zonder kopieerbeveiliging) etc.

Ook worden de fotoformaten (jpg, tiff, gif, png en bmp) ondersteund en mp3- en wav-muziekbestanden. Het interne geheugen van 512 MB biedt plaats aan ruim duizend digitale boeken. Je kunt het geheugen tot 32 GB uitbreiden met een SDHC-compatibel SD-geheugenkaartje. De 1600 mAh polymeerbatterij houdt het 25 uur voor het afspelen van muziek of 12.000 paginaviews tijdens het lezen van boeken. De Club eReader weegt 278 gram en meet 196×121x10,6 mm.

Bron: DISKIDEE

Meer lezen: 

9 september 2010

Mijn partner begrijpt mij niet!




Mijn partner begrijpt mij niet!
Waarom u moet schrijven zoals u spreekt

Dit zegt u toch niet?
Stel dat u uw partner vanavond begroet met:
Welkom, schat! Als samenwonende is het mijn taak jou als partner correcte informatie te geven zowel teneinde mijn standpunt te verduidelijken alsook je de nieuwigheden op mijn werk mee te delen. Bovendien kan ik je heel wat tips en randinformatie betreffende samenwonen en wetgevingen hieromtrent geven, die ons zeker van pas komen.
De kans is groot dat uw 'schat' de biezen pakt. Of dat u zelf weggeleid wordt door mannen in een wit pak.
Maar u schrijft het wel
Gelukkig zégt u zoiets nooit tegen uw partner. Maar waarom schrijven ondernemers het dan wel aan hun klanten?


8 september 2010

c-forms-2


Met Cforms II kun je contactformulieren ontwerpen voor op je site. Het is niet de meest eenvoudige plugin om mee te werken, maar wel de meest flexibele mét de mogelijkheid voor Spam beveiling, Ajax ondersteuning, backup en resetten, meerdere ontvangers, rol manager ondersteuning, database tracking en nog veel meer. Cforms-plugin is ontwikkeld door deliciousdays.com. Hier kun je de plugin ook downloaden.
Ik heb hem nog niet geactiveerd, maar deze plugin staat wel op mijn verlanglijstje!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

rubrieken

404-pagina (3) adobe (1) afbeeldingen (3) akismet (2) app (1) apple (3) archief (2) archiefpagina (1) backgrounds (1) backup (4) banner (2) bic (1) bloggen (2) bouw website (5) breadcrumbs (1) browser (1) brushes (1) buitengewoon verlof (2) checklist (1) clickable afbeeldingen (1) codepress (1) communicatie (1) contactform (1) controle website (2) cookies (1) CreArtions (1) creative suite (1) css (2) cursus (7) custom file editor (1) DataCT (2) design (6) designerdigitals (1) digitaal briefpapier (3) DIV (1) domeinnaam (3) drukwerk (8) DVD (2) e-books (1) e-commerce (1) email (2) Email newsletter (1) envato (1) error-pages (1) feedburner (1) feeds (1) Filezilla (1) Flash (2) Flickr (2) fonts (14) footer (4) formulier (1) foto (5) foto's (2) foto's uitwisselen (1) fotocollages (1) frameworks (1) free downloads (1) functies (1) gadget (1) gadget. (1) gebruikers (1) gedachtenspinsels (5) gemeente Harderwijk (1) generators (1) Genesis (8) Gmail google (1) google (6) google analytics (2) google sitemap (1) haken (2) handige tips (19) handige websites (23) header (2) héél makkelijk (1) helpdesk (1) het begin (1) homework (1) hooks (2) hosting (5) htaccess (3) html-code (1) humor (25) i-cloud (1) i-work (1) iban (1) iBooks (1) iconen (1) id (1) ideal (2) iMac (1) inschrijven nieuwsbrief (3) Internet Explorer (2) ipad (1) iphone (2) iPod (1) ipp (1) iTunes (1) joost (1) kaart (1) keynote (1) kleuren (5) kruimelpad (1) landingspagina (1) leesvoer (4) let op (1) lettertypen (4) leuke websites (3) Lifehacking (6) LinkedIn (1) links (2) literatuur (2) logo (6) luchtig leesvoer (18) mac (12) Mad Mimi (1) MailChimp (2) MALVA (7) marketing (1) metatags (3) muziek (2) navigatie (1) nederlands (1) nederlandstalig (2) new release (1) nieuwsbrief (1) Office 2011 (1) ontwerp (8) ontwerp bord (1) ontwerp kadobon (1) ontwerp logo | visitekaartje (8) Op Vlie (9) opdrachten (1) open hook (1) opleveren website (4) origineel (1) os-commerce (1) overzicht (2) permalinks (1) photobewerki (1) photoshop (31) php (1) php code (1) picasa (2) plugin (50) plugin (2013) (1) Plugin WordPress Seo en WP Cache (1) portfolio (15) poster (3) posterino (2) presentaties (2) prezi (1) Pronamic (1) publisher (1) Punchcut (2) redirect (2) responsive design (1) rss (2) SEO (17) sidebars (1) sitemap (1) sitemaps (1) sjabloon (1) snelheid (1) social media (8) software (1) spam (1) spelling (3) spreuk van de dag (3) stockfoto's (1) taal (54) tekstverwerking (1) Theme THESIS (32) themes (8) thesis (3) tip (1) tips (7) tips en trics (36) TITAN (3) titeltag (1) top-design (2) top-designer.nl (6) tuts (2) Twenty Eleven (1) twitter (2) update (1) upgrade (1) video (1) visitekaartjes (3) webdesign (1) webshop (3) website bouwen (15) webteksten (5) webwinkel (3) widgetized (1) widgets (1) wist je dat (2) WOO (2) wooCommerce (1) WordCamp NL (1) wordpress (34) wordpress 3.0 (3) WordPress 3.2 (1) wordpress 3.3 (2) WordPress mediabeheer (1) WordPress mobiel (1) WordPress plugin (23) WordPress tv (1) WordPress Twitter (1) WordPress update (1) wordress 3.3 (1) wp 3.0 (1) WP Page Numbers (1) wp paginanrs. (1) WP plugin (1) wp print (1) you tube (1) zoekbalk (1)