23 augustus 2010

nieuw in Thesis 1.8

Door Chris Pearson
Vertaling: Google

Wat zijn de functies in de nieuwe liefde Thesis 1.8? Het is gewoon makkelijker, slimmer, sterker, en toegankelijk! En ik zou nalatig zijn als ik zou zwijgen over nieuwe verbeteringen van de beveiliging.

 Thesis 1.8 bevat niet alleen de bescherming van het WordPress gelegenheidswoord gebied, maar beschikt ook over een verfijnde data-handling systeem dat zal helpen om uw sites zowel veilig als stabiel te maken! Maar genoeg van de intro-talk laten we tot zaken komen!

Wat is nieuw in Thesis 1.8?



Header Image Uploader
Wat mij betreft, voor de gewone gebruiker, is dit de belangrijkste nieuwe feature in Thesis 1.8. Het toevoegen van een header image is het eerste wat iedereen wil doen wanneer ze een nieuwe website of blog te creëren.
De mogelijkheid om dit te doen zonder enige code te raken is een belangrijke vraag in het forum en ik ben blij dat deze functie is nu aangekomen. Wat ook geweldig is dat de optimale breedte Promotie voor uw header gebaseerd op de grootte van uw inhoud kolommen aanbeveelt. Nu zelfs de meest onervaren gebruikers kunnen hun site een unieke look en feel met de klik van een muis.
SEO Karakter Tellers
Dit is een kleine maar handige functie die ik echt wil. Promotie komt al met de mogelijkheid om berichten aanpassen van de title-tags en meta beschrijvingen van uw blog, maar je moest rekenen op elk teken om ervoor te zorgen dat je niet gaat over de grens zou display Google SERPs. '
Nu terwijl u typt uw title-tags en metabeschrijvingen Thesis het aantal karakters telt net als Twitter doet wanneer je een tweet te typen.
Uploader Favicon
Als je iets als ik dan moet je meestal minstens vijf tabbladen te openen in uw internet browser te allen tijde. Het toevoegen van een favicon voor uw site maakt het gemakkelijk voor gebruikers om te bepalen welke tabblad behoort tot uw site en het is nog een kans om een beetje meer toe te voegen branding.
Ondersteuning voor Google Fonts
Ik ben een beetje van een lettertype junkie, dus ik was verheugd om te zien Thesis 1.8 verleende steun aan de Google-font-directory. Dat is 28 nieuwe lettertypen die u kunt spelen. Pretty zoet.
Plus de lettertypen zijn alle web veilig. Met andere woorden, kan elke gebruiker zien ongeacht welke browser ze gebruiken.
Categorie / Tag / Taxonomie Page Opties
Een leuke nieuwe functie in Thesis 1.8 voor degenen die willen krijgen een iets meer geavanceerd is de mogelijkheid om pagina's bewerken van de kop, voeg inleidende inhoud en aanpassen van de SEO opties voor uw categorie.
Dit is spannend omdat het u toelaat om rijke content pagina's die sterk zijn geoptimaliseerd voor verschillende thema's georganiseerd door categorie. En als je wilde, kon u uw nieuwe, aangepaste categorie-pagina's als een manier te organiseren en omgaan met de hoeksteen inhoud op uw site.
De bottom line
Sinds ik voor het eerst kocht Thesis, ik ben blij om te zeggen dat de Thesis en DIYthemes support forums hebben me geleerd een enorme hoeveelheid over het bouwen van websites die een dienst Ik ben nu in staat aan te bieden aan andere mensen.

1. Header Image Uploader
Het toevoegen van een unieke header afbeelding is een geweldige manier om uw site te personaliseren. Het probleem is het simpelweg toevoegen van een header afbeelding niet zorgen voor een goede SEO of goede bruikbaarheid. Web Ninjas weten dat header klikbaar afbeeldingen moeten worden, CSS-based en SEO-geoptimaliseerd, en laten we eerlijk zijn, dit klinkt allemaal vrij technisch.

Gelukkig, de Thesis 1.8 stappen in en slaat de dag. In plaats van omgaan met al die technische mumbo-jumbo, alleen moet u uw gewenste afbeelding uploaden, en Thesis zal het zware werk voor u doen. Het is gemakkelijk, geoptimaliseerd, en oh-zo-simpel.

2. SEO Character Counters
Wist u dat zoekmachines alleen in de show een bepaald aantal karakters en beschrijving velden?
Geen zorgen. Zet je vingers uit de buurt, want je hoeft niet op uw computer scherm aan te raken meer te tellen karakters. Thesis 1.8 helpt u bij het werken binnen deze beperkingen door het aanbieden van karakter tellers op de juiste input velden in de WordPress interface.

3. Nieuwe Google Fonts!
Wie houdt er niet van met een hoop fantastische fonts te gebruiken op hun site?Promotie is nu de eerste premie voor uw website om de steun Google font-directory, die je toegang geeft tot 28 Web-fonts gratis!
En het beste deel? Deze lettertypen zijn web-safe-they're geserveerd rechtstreeks vanuit Google-servers, zodat iedereen kan zien uw lettertypen ongeacht welke browser of besturingssysteem ze hebben!

4. Nav WordPress Menu Support
Een van de meest ontzagwekkende verbeteringen in WordPress 3.0 is het navigatie menu builder, en Thesis 1.8 biedt volledige ondersteuning voor deze opwindende nieuwe functie. Het beste van alles, als u ervoor kiest om de WordPress nav menu gebruiken, zult u in staat zijn om het ontwerp door gebruik te maken van bestaande tweak nav het proefschrift 'menu ontwerp controles! Win-win!

5. Categorie / Tag / Taxonomie Page Opties
In versie 1.7, heb ik een nieuwe "Pagina opties"-systeem dat staat je toe om toe te voegen SEO details zoals en inhoud naar categorie en tag-pagina's. Er zijn drie belangrijke veranderingen in dit systeem in versie 1.8.

Ten eerste, heb ik verhuisde al deze opties om een meer logische plaats: binnen de categorie WordPress 'en tag pagina's bewerken. Nu, zult u alles kunnen bewerken op een plaats zonder dat het rond springt tussen de verschillende pagina's binnen de admin-interface.
Tweede-en dit is mijn persoonlijke favoriet functie in versie 1.8-you 'll in staat zijn om inhoud toe te voegen een unieke kop en uniek voor elke categorie, tag, of taxonomie pagina op uw site! Dit heeft enorme implicaties voor SEO, en nog beter, zal het u toestaan om gebruikers aan te maken pagina's die zijn meer nuttig voor je.
Ten derde, de Thesis biedt nu volledige ondersteuning voor aangepaste taxonomie pagina's in aanvulling op categorie en tag-pagina's. Mocht u ervoor kiezen om gebruik aangepaste taxonomieën op uw site, kunt u profiteren van ongelooflijke maatwerk proefschrift 'controles en ongeëvenaarde SEO dapperheid.

6. Uploader Favicon
Favicons zijn een geweldige manier om uw site het merk uit te breiden, en Thesis 1.8 bevat een eenvoudige favicon uploader die u kunt gebruiken om een van deze baby's toe te voegen aan uw site. Net als de header image uploader, de favicon uploader is uiterst eenvoudig, alleen het uploaden van uw afbeelding, en Thesis zorgt voor de rest van het werk voor je.


7. Loop Custom API
Wat als ontwikkelaars betreft, zijn de nieuwe Custom Loop API is waarschijnlijk de meest opwindende, krachtig en flexibel instrument, dat ik ooit heb toegevoegd aan Thesis. Het uitgangspunt is simpel: De Custom Loop API kunt u doelgroep en de oppervlakte van elk type van WordPress pagina te wijzigen en, als je zo geneigd is elke pagina van uw website.
Met andere woorden, is dit de ultieme aangepaste template systeem. Voor een diepgaande blik en een aantal voorbeelden, check out de Custom Loop APIdocumentatie.

Meer details, meer Awesomeness
Zoals altijd het geval is met een nieuwe release Thesis, er zijn vele kleine verbeteringen in aanvulling op de interessante nieuwe functies hierboven vermeld. De DIYthemes team is hard aan het werk op de almaar uitdijende User's Guide, en als je geïnteresseerd bent om dieper te graven, zult u meer uitgebreide documentatie te vinden daar.
Dus nu is de vraag ...... Hebt u een upgrade naar Thesis 1.8 nog niet? Zo niet, op te krijgen. U wilt niet te missen voor al deze geweldige nieuwe functies!
Bent u een Thesis gebruiker nog? Word lid van meer dan 28.000 anderen die profiteren van de luchtdichte SEO, bliksemsnelle pagina wordt geladen, ongeëvenaarde flexibiliteit, en een ongelooflijke steun gemeenschap. Thesis Kom hier!

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

rubrieken

404-pagina (3) adobe (1) afbeeldingen (3) akismet (2) app (1) apple (3) archief (2) archiefpagina (1) backgrounds (1) backup (4) banner (2) bic (1) bloggen (2) bouw website (5) breadcrumbs (1) browser (1) brushes (1) buitengewoon verlof (2) checklist (1) clickable afbeeldingen (1) codepress (1) communicatie (1) contactform (1) controle website (2) cookies (1) CreArtions (1) creative suite (1) css (2) cursus (7) custom file editor (1) DataCT (2) design (6) designerdigitals (1) digitaal briefpapier (3) DIV (1) domeinnaam (3) drukwerk (8) DVD (2) e-books (1) e-commerce (1) email (2) Email newsletter (1) envato (1) error-pages (1) feedburner (1) feeds (1) Filezilla (1) Flash (2) Flickr (2) fonts (14) footer (4) formulier (1) foto (5) foto's (2) foto's uitwisselen (1) fotocollages (1) frameworks (1) free downloads (1) functies (1) gadget (1) gadget. (1) gebruikers (1) gedachtenspinsels (5) gemeente Harderwijk (1) generators (1) Genesis (8) Gmail google (1) google (6) google analytics (2) google sitemap (1) haken (2) handige tips (19) handige websites (23) header (2) héél makkelijk (1) helpdesk (1) het begin (1) homework (1) hooks (2) hosting (5) htaccess (3) html-code (1) humor (25) i-cloud (1) i-work (1) iban (1) iBooks (1) iconen (1) id (1) ideal (2) iMac (1) inschrijven nieuwsbrief (3) Internet Explorer (2) ipad (1) iphone (2) iPod (1) ipp (1) iTunes (1) joost (1) kaart (1) keynote (1) kleuren (5) kruimelpad (1) landingspagina (1) leesvoer (4) let op (1) lettertypen (4) leuke websites (3) Lifehacking (6) LinkedIn (1) links (2) literatuur (2) logo (6) luchtig leesvoer (18) mac (12) Mad Mimi (1) MailChimp (2) MALVA (7) marketing (1) metatags (3) muziek (2) navigatie (1) nederlands (1) nederlandstalig (2) new release (1) nieuwsbrief (1) Office 2011 (1) ontwerp (8) ontwerp bord (1) ontwerp kadobon (1) ontwerp logo | visitekaartje (8) Op Vlie (9) opdrachten (1) open hook (1) opleveren website (4) origineel (1) os-commerce (1) overzicht (2) permalinks (1) photobewerki (1) photoshop (31) php (1) php code (1) picasa (2) plugin (50) plugin (2013) (1) Plugin WordPress Seo en WP Cache (1) portfolio (15) poster (3) posterino (2) presentaties (2) prezi (1) Pronamic (1) publisher (1) Punchcut (2) redirect (2) responsive design (1) rss (2) SEO (17) sidebars (1) sitemap (1) sitemaps (1) sjabloon (1) snelheid (1) social media (8) software (1) spam (1) spelling (3) spreuk van de dag (3) stockfoto's (1) taal (54) tekstverwerking (1) Theme THESIS (32) themes (8) thesis (3) tip (1) tips (7) tips en trics (36) TITAN (3) titeltag (1) top-design (2) top-designer.nl (6) tuts (2) Twenty Eleven (1) twitter (2) update (1) upgrade (1) video (1) visitekaartjes (3) webdesign (1) webshop (3) website bouwen (15) webteksten (5) webwinkel (3) widgetized (1) widgets (1) wist je dat (2) WOO (2) wooCommerce (1) WordCamp NL (1) wordpress (34) wordpress 3.0 (3) WordPress 3.2 (1) wordpress 3.3 (2) WordPress mediabeheer (1) WordPress mobiel (1) WordPress plugin (23) WordPress tv (1) WordPress Twitter (1) WordPress update (1) wordress 3.3 (1) wp 3.0 (1) WP Page Numbers (1) wp paginanrs. (1) WP plugin (1) wp print (1) you tube (1) zoekbalk (1)